Avui
us volem parlar de BONAPASTA: pasta ecològica produïda artesanalment a Moià.
L'ORIGEN
El
projecte va néixer ara fa 10 anys amb l'objectiu d'elaborar i vendre un
producte ecològic, de proximitat i
treballar amb els agricultors i els transformadors de la zona, a qui s'asseguren
que es paga un preu just.
les seves instal·lacions i posteriorment es produeixen pa, pasta i farines.
LA
PASTA
La
manera de treballar-la és completament artesanal. Es premsa a baixa pressió i
s'asseca lentament a baixa temperatura. No té additius ni conservants i la
producció és a petita escala.
Treballen
amb blat i espelta i podem trobar els següents formats, tots ells envasats i alguna varietat també a granel:
-
blat blanc: macarrons, espaguetis, espirals de 3 colors...
-
blat integral: espaguetis, macarrons, espirals, meravella...
-
espelta blanca: espaguetis, espirals...
-
espelta integral: macarrons, espaguetis, lletretes...
0 comentaris:
Publicar un comentario
Hola, moltes gràcies per deixar un missatge al blog. En breu el mirem i serà publicat.