skip to main | skip to sidebar

Blogger news

16 feb 2014

CARBASSA AMB MILL I QUINOA

Volem compartir aquesta recepta que ens ha fet arribar l'Assumpta amb tots vosaltres. Un plat molt nutritiu i molt suau per el sistema digestiu. Avui mateix l'hem provat i a més està boníssim! Moltes gràcies.


Agafem  2 cebes i les tallem a rodanxes. En una cassola amb una mica d’oli sofregim la ceba amb un tros d'alga wakame. La salem perquè deixi anar la seva aigua.

Pelem i tallem mitja carbassa a daus grossos,  i quan la ceba comença a estar daurada l’afegim a la cassola.

Mesurem el cereal: 1 vas de mill i 1/2 vas de quinoa. Ho posem en un colador i hi passem una mica d'aigua, i després els torrem en una paella (sense oli i tot just dos o tres minuts). Els afegim  a la cassola amb les verdures i hi aboquem 3 vasos d'aigua calenta.

Deixem que cogui a foc suau durant 20 minuts i ja ho tenim llest.



Aquest plat el podem aromatitzar amb les espècies que més ens agradin com nou moscada, gingebre o cúrcuma.

Amb aquestes quantitats en tindreu per 4 persones.



0 comentaris:

Publicar un comentario

Hola, moltes gràcies per deixar un missatge al blog. En breu el mirem i serà publicat.

Con la tecnología de Blogger.

SEGUIDORS

Featured Posts