skip to main | skip to sidebar

Blogger news

17 feb 2014

AMANIDA DE CARBASSA AMB ESPINACS

Buscant receptes amb carbassa hem trobat aquesta amanida tan original en el blog de cuina Minimalist Baker.
La vam provar i ens ha agradat tant que la volem compartir amb vosaltres.

Per 4 persones necessitarem: 1 carbassa mitjana, 4 cullerades d'oli d'oliva, mitja tassa de nous, 2 cullerades soperes de sucre  morè, rúcula o espinacs frescos, 2 remolatxes cuites (o 1 pot de remolatxa en conserva), 1 cullerada de vinagre de Mòdena, sal i pebre.

Pelem i tallem la carbassa en daus. La barregem amb 2 cullerades d'oli d'oliva, sal i pebre i l'estenem en una safata que pugui anar al forn. La fem coure durant 20 minuts a foc mig. 


Torrem les nous en una paella sense parar de moure. Les reservem en un plat i a la mateixa paella afegim 1 cullerada d'oli i el sucre morè. Quan estigui ben barrejat tornem a posar les nous perquè es caramel·litzin. Les tornem a reservar en un plat.



En un bol servim els espinacs o la rúcula (o les dues coses juntes si ho preferim), afegim la remolatxa tallada i les nous. Ho acabem d'amanir amb 1 cullerada d'oli d'oliva i el vinagre.




Per cert, us recomanem que visiteu aquest blog, sobretot si us agrada la fotografia! 

La carbassa

0 comentaris:

Publicar un comentario

Hola, moltes gràcies per deixar un missatge al blog. En breu el mirem i serà publicat.

Con la tecnología de Blogger.

SEGUIDORS

Featured Posts