Buscant receptes amb carbassa hem trobat aquesta amanida tan
original en el blog de cuina Minimalist Baker.
La vam provar i ens ha agradat tant que la volem compartir
amb vosaltres.
Per 4 persones necessitarem: 1 carbassa mitjana, 4
cullerades d'oli d'oliva, mitja tassa de nous, 2 cullerades soperes de
sucre morè, rúcula o espinacs frescos, 2
remolatxes cuites (o 1 pot de remolatxa en conserva), 1 cullerada de vinagre de
Mòdena, sal i pebre.
Pelem i tallem la carbassa en daus. La barregem amb 2
cullerades d'oli d'oliva, sal i pebre i l'estenem en una safata que pugui anar
al forn. La fem coure durant 20 minuts a foc mig.
Torrem les nous en una paella sense parar de moure. Les
reservem en un plat i a la mateixa paella afegim 1 cullerada d'oli i el sucre
morè. Quan estigui ben barrejat tornem a posar les nous perquè es
caramel·litzin. Les tornem a reservar en un plat.
En un bol servim els espinacs o la rúcula (o les dues coses
juntes si ho preferim), afegim la remolatxa tallada i les nous. Ho acabem
d'amanir amb 1 cullerada d'oli d'oliva i el vinagre.
0 comentaris:
Publicar un comentario
Hola, moltes gràcies per deixar un missatge al blog. En breu el mirem i serà publicat.