skip to main | skip to sidebar

Blogger news

3 jun 2013

PATATES AL FORN


 Us deixem una recepta molt senzilleta per gaudir d'unes patates boníssimes, ja sigui com a aperitiu o com a guarnició d'un plat de carn , peix o hamburguesa vegetal.
Necessitarem patates (preferiblement de cultiu ecològic), oli d'oliva, sal, una mica de pebre negre mòlt, i herbes aromàtiques al gust.
Rentem bé les patates i les tallem a grills.
Els posem en una safata de forn untada amb oli, els salpebrem primer i espolsem les herbes aromàtiques triades.
Coem al forn prèviament escalfat a 180º durant 20-30 minuts. La safata l'haurem tapada amb paper de forn o d'alumini (important!).
Quan hagi passat aquest temps destapem la safata i seguim amb la cocció, punxant de tant en tant fins que estiguin toves. I ja les podem menjar.
BON PROFIT!

Encara que habitualment l'associem amb les verdures, la patata és rica en hidrats de carboni; una bona font d'energia per a la nostra dieta diària.
Ens aporta unes bones quantitats de potassi, ferro i magnesi. També és rica en vitamines del grup B.
És un aliment de fácil digestió, i al tenir substàncies sedants i relaxants és molt bona per calmar la crémor d'estómac.

0 comentaris:

Publicar un comentario

Hola, moltes gràcies per deixar un missatge al blog. En breu el mirem i serà publicat.

Con la tecnología de Blogger.

SEGUIDORS

Featured Posts