skip to main | skip to sidebar

Blogger news

18 mar 2014

BARRETES ENERGÈTIQUES DE CIVADA

Les barretes energètiques són molt senzilles de fer i ens aniran molt bé per menjar a mig matí o a mitja tarda; o bé abans de sortir a fer esport. Són una molt bona font d'energia de llarga durada. Si ens les fem nosaltres mateixos podrem posar els ingredients que més ens agradin; sabrem com estan fetes i amb el punt just de sucres i greixos.

Les "nostres" barretes energètiques: 200 grams de flocs de civada fins; 50 grams d'avellanes crues; 50 grams d'orellanes d'albercoc; 50 grams de gingebre deshidratat;  200 grams de concentrat de poma; 2 cullerades d'oli de sèsam;  2 cullerades d'aigua i una mica de canyella en pols.


Triturem les avellanes, i tallem les orellanes d'albercoc. Les posem en un bol juntament amb els flocs de civada i el gingebre.

En un pot escalfem el concentrat de poma, l'oli i l'aigua i ho barregem perquè quedi una massa homogènia . Posem el foc suau perquè no ha d'arribar a bullir. 

Afegim els ingredients líquids a sobre dels flocs i anem remenant fins que s'integri tot.


Agafem una safata de forn plana, la folrem amb paper vegetal i aboquem la massa. L'allisem amb les mans i la posem a coure al forn a 180 graus 15 minuts. Quan sigui freda la tallem a la mida que ens vagi més bé i les podem guardar durant uns 10 dies a la nevera.


Penseu que podeu posar a les barretes els ingredients que més us agradin: nous, ametlles, cacauets, dàtils, panses, maduixes deshidratades, ...





0 comentaris:

Publicar un comentario

Hola, moltes gràcies per deixar un missatge al blog. En breu el mirem i serà publicat.

Con la tecnología de Blogger.

SEGUIDORS

Featured Posts