Les barretes energètiques són molt senzilles de fer i ens
aniran molt bé per menjar a mig matí o a mitja tarda; o bé abans de sortir a
fer esport. Són una molt bona font d'energia de llarga durada. Si ens les fem
nosaltres mateixos podrem posar els ingredients que més ens agradin; sabrem com
estan fetes i amb el punt just de sucres i greixos.
Les "nostres" barretes energètiques: 200 grams de
flocs de civada fins; 50 grams d'avellanes crues; 50 grams d'orellanes
d'albercoc; 50 grams de gingebre deshidratat;
200 grams de concentrat de poma; 2 cullerades d'oli de sèsam; 2 cullerades d'aigua i una mica de canyella
en pols.
Triturem les avellanes, i tallem les orellanes d'albercoc.
Les posem en un bol juntament amb els flocs de civada i el gingebre.
En un pot escalfem el concentrat de poma, l'oli i l'aigua i
ho barregem perquè quedi una massa homogènia . Posem el foc suau perquè no ha
d'arribar a bullir.
Afegim els ingredients líquids a sobre dels flocs i anem
remenant fins que s'integri tot.
Agafem una safata de forn plana, la folrem amb paper vegetal
i aboquem la massa. L'allisem amb les mans i la posem a coure al forn a 180
graus 15 minuts. Quan sigui freda la tallem a la mida que ens vagi més bé i les
podem guardar durant uns 10 dies a la nevera.
0 comentaris:
Publicar un comentario
Hola, moltes gràcies per deixar un missatge al blog. En breu el mirem i serà publicat.