skip to main | skip to sidebar

Blogger news

27 ene 2014

CUPCAKE DE GALETA AMB COBERTURA VEGANA


Avui us presentem aquesta recepta, ideal per esmorzar o berenar, o per soprendre  els vostres convidats.
L'hem fet ajuntant dues idees de dues receptes diferents: la base de galeta d'un pastís de formatge i la cobertura típica d'un cupcake; però amb una versió vegana que vam veure xafardejant  el blog de cuina Danza de Fogones i ens va fer molt bona pinta!

A nosaltres ens ha agradat la barreja, esperem que a vosaltres també!!

Per fer la MASSA DE GALETES necessitem: 100 grams de galetes d'espelta i vainilla i 100 grams de cookies d'espelta (podeu fer servir les galetes que més us agradin); 130 grams de margarina no hidrogenada. 

En un bol triurem les galetes amb les mans o amb un morter fins que quedin com una sorra gruixuda. Afegim la margarina fosa i ho barregem bé. 
Agafem cèrcols de tallar pasta i anem fent rodones que seran les bases dels nostres pastissets. Apretem bé amb les mans perquè quedi compacte i ho posem a la nevera uns 30 minuts. 




Per fer la COBERTURA VEGANA necessitem: 6 dàtils, 125 grams d'ametlles i d'anacards crus (entre tots dos), 1 iogurt de soja(nosaltres el vam fer servir de vainilla però també pot ser natural), 2 cullerades de beguda vegetal, 1 cullerada de canyella en pols.

Posem els fruits secs i els dàtils en remull tota la nit o unes hores abans de fer la crema. 
Passada aquesta estona traiem els pinyols dels dàtils i ho posem tot al vas de la batedora. Ho batem tot bé fins que ens quedi una crema espessa.

Quan tenim la cobertura feta traiem les bases de galeta de la nevera i ho posem a sobre amb l'ajuda d'una cullera. 



Nosaltres vam decorar els cupcakes amb unes rodanxes de plàtan i ... ja ho teniu llest per menjar!.

0 comentaris:

Publicar un comentario

Hola, moltes gràcies per deixar un missatge al blog. En breu el mirem i serà publicat.

Con la tecnología de Blogger.

SEGUIDORS

Featured Posts