Per els que no hagueu provat els postres de soja de la marca Sojade, hem escrit aquest post.
N'elaboren de molts gustos diferents: mirtil, cirera, plàtan, préssec i mango, llimona, vainilla, maduixa, pruna o albercoc.
Una tria difícil...
Proveu-los i escolliu el vostre favorit!
Triballat Noyal és una empresa
familiar creada als anys 1950, situada a la Bretanya.
Des de llavors treballen en l’agricultura biològica
convençuts que és necessària una manera d’alimentar-se més respectuosa, tant
amb la natura com amb l’home.
Fa 20 anys que van començar amb l’elaboració
de productes derivats de la soja biològica, però també es dediquen a la
producció de productes frescos de llet de vaca i de cabra : iogurts,
postres i mantegues.
Tots els productes provenen de
l’agricultura biològica i estan certificats per Ecocert.
Utilitzen grans de soja cultivats en
territori francès assegurant-ne l’origen i la traçabilitat. Supervisen cada
recol·lecció i abans de processar-los pelen els grans de la soja per
millorar-ne la seva digestibilitat. Tots els seus procediments són naturals
(amb tècniques mecàniques) i per fer els postres de fruites utilitzen fruites,
sucre i aromes d’origen ecològic.
Triballat també és una empresa
compromesa amb el desenvolupament sostenible. Una part de l’electricitat prové
de panells solars i pròximament també de l’energia eòlica. Els seus embalatges
són de plàstic i de cartró reciclables,
i utilitzen tintes vegetals que són menys contaminants.
Finalment, segueixen criteris de
proximitat a l’hora d’obtenir les seves matèries primeres.
0 comentaris:
Publicar un comentario
Hola, moltes gràcies per deixar un missatge al blog. En breu el mirem i serà publicat.