skip to main | skip to sidebar

Blogger news

17 dic 2013

POSTRES DE SOJA SOJADE

Per els que no hagueu provat els postres de soja de la marca Sojade, hem escrit aquest post.
N'elaboren de molts gustos diferents: mirtil, cirera, plàtan, préssec i mango, llimona, vainilla, maduixa, pruna o albercoc.  

Una tria difícil...

Proveu-los i escolliu el vostre favorit!





Triballat Noyal és una empresa familiar creada als anys 1950, situada a la Bretanya.  Des de llavors treballen en l’agricultura biològica convençuts que és necessària una manera d’alimentar-se més respectuosa, tant amb la natura com amb l’home.

Fa 20 anys que van començar amb l’elaboració de productes derivats de la soja biològica, però també es dediquen a la producció de productes frescos de llet de vaca i de cabra : iogurts, postres i mantegues.

Tots els productes provenen de l’agricultura biològica i estan certificats per Ecocert.

Utilitzen grans de soja cultivats en territori francès assegurant-ne l’origen i la traçabilitat. Supervisen cada recol·lecció i abans de processar-los pelen els grans de la soja per millorar-ne la seva digestibilitat. Tots els seus procediments són naturals (amb tècniques mecàniques) i per fer els postres de fruites utilitzen fruites, sucre i aromes d’origen ecològic.

Triballat també és una empresa compromesa amb el desenvolupament sostenible. Una part de l’electricitat prové de panells solars i pròximament també de l’energia eòlica. Els seus embalatges són de plàstic i de cartró  reciclables, i utilitzen tintes vegetals que són menys contaminants.
Finalment, segueixen criteris de proximitat a l’hora d’obtenir les seves matèries primeres.


0 comentaris:

Publicar un comentario

Hola, moltes gràcies per deixar un missatge al blog. En breu el mirem i serà publicat.

Con la tecnología de Blogger.

SEGUIDORS

Featured Posts